Tæl hjerter

Få pulsen op og følg de nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

“Der er mange gode grunde til at komme op af sofaen og få brugt din krop noget mere. Dit humør bliver bedre, du får mere energi, og du forebygger en lang række sygdomme. Og al bevægelse tæller med – hvis bare du bliver forpustet af det.”

– Sundhedsstyrelsen, juni 2023

Tæl hjerter og opfyld anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen

Vær fysisk aktiv
75-150 minutter om ugen
alt efter intensitet*

I 2021 viste Den Nationale Sundhedsprofil, at 58 pct. af de voksne danskere ikke opfylder anbefalingen fra WHO og nu Sundhedsstyrelsen. Og det er IKKE blevet bedre siden – inaktivitet vil komme til at koste livskvalitet for den enkelte og samfundet voldsomme beløb!

*Anbefalet af WHO & Sundhedsstyrelsen

Tæl dine hjerter fra i dag -
Download app'en gratis

Al aktivitet tæller, så længe du har pulsen oppe. Uanset om du løber, cykler, spiller padel eller går en tur med hunden i et raskt tempo, har det direkte effekt på dit hjerte.

Vi hjælper dig med at holde styr på, hvornår du har nået ugens mål.

 

Vil du også leve længere og reducere risikoen for alvorlige sygdomme?
Få fingeren på pulsen med IQNITER og forebyg bl.a. hjertekar-sygdomme, type 2 diabetes, visse kræftformer og få samtidig mere energi og øget fysisk og mental sundhed.

Kom nemt i gang med IQNITER og tæl dine hjerter.

18

Med Hearts kan din virksomhed hjælpe dig og dine kollegaer til et bedre og længere liv – og samtidig gøre noget ved sygefravær, stress, produktivitet, sammenhold, mv.
Afdelinger kan konkurrere med hinanden om hvem, der opnår sundhedsmålene og alle hjælper hinanden med at få motioneret så sammenholdet styrkes.

Er din organisation interesseret i at øge sundheden blandt jeres kunder?
IQNITER hjælper forsikrings- og pensionsselskaber, kommuner, skoler mv. til at sætte motion på dagsordenen på en sjov og motiverende måde, bl.a. med mulighed for at samle point og bruge disse til konkurrencer og meget andet.

Vi spørger træningsekspert Eskild Ebbesen

Hvorfor er 10.000 skridt ikke nok?

Du gør noget godt for dig selv og din sundhed, når du mærker dit hjerte slå hurtigere. Når din puls stiger, og du bliver let forpustet.

Og det er rigtig godt, hvis du også bliver så forpustet, at du har svært ved at tale imens. Det er individuelt, hvornår man bliver forpustet, men det er din krops tegn på, at den bliver udfordret på en god måde.

Mangler du en pulsmåler til at tælle hjerter?

Besøg vores webshop og find den pulsmåler, der passer bedst til dig, og kom i gang med at motionere efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
Verified by MonsterInsights