TÆL HJERTER
MOTION
ALLE DINE
MEDARBEJDERE
VIL VÆRE MED PÅ

Bliv stærkere, sundere og gladere sammen

HVORFOR
INVESTERE
I SUNDE
MEDARBEJDERE?

At investere tid og penge i jeres medarbejderes sundhed
er både sund fornuft og økonomi – og noget,
som medarbejdere i stigende grad forventer.
Når pulsen kommer op i fart på daglig basis,
viser de utroligt gode sundhedseffekter sig faktisk hurtigt.

  • STØRRE FYSISK OG MENTALT OVERSKUD
  • BEDRE KOGNITIVE EVNER
  • MINDRE STRESS
  • FÆRRE SYGEDAGE
  • STØRRE ARBEJDSGLÆDE
  • STØRRE PRODUKTIVITET

+33%

Færre sygedage

+ 10%

Større produktivitet

GOOD
HEART,
GOOD LIFE

DET ER
PULSEN
DER TÆLLER

Engang talte vi skridt. I dag ved vi, at pulsen også skal op hver dag!
80% af alle hjertekarsygdomme kan faktisk undgås – og chancen for at leve længere og raskere stiger.

WHO og Sundhedsstyrelsen anbefaler mindst 150 minutters moderat fysisk aktivitet om ugen eller 75 minutter med høj intensitet.  

IQNITER er partner til World Heart Federation, der kæmper for at nedbringe dødeligheden, som følge af hjertesygdomme i hele verden. 

IQNITER
OVERSÆTTER
DIN PULS
TIL HJERTER

1 HJERTE For hvert minut, du motionerer ved moderat intensitet

2 HJERTER For hvert minut, du motionerer ved høj intensitet

IQNITER er ikke bare for de 10-15%, som altid er med på løb og træningstilbud. Alle aktiviteter tæller med, og alle teams og kollegaer kan være med på lige fod – uanset fysisk udgangspunkt.

HVORDAN ER
TÆL HJERTER
ANDERLEDES?

DET ER NEMT

I behøver ikke investere i nyt træningsudstyr. I kan få mere ud af det, I har. Det eneste, I skal gøre, er at downloade IQNITER-appen og udstyre alle deltagere med den smarte IQNITER pulsmåler. Alternativt tilslutte Apple Watch eller Garmin. Så nemt er det.

ALT TÆLLER

Al aktivitet tæller, som får pulsen i vejret. Også når du cykler til arbejde, bokser, løfter vægte, danser natten væk,tager trappen, går til bageren, kysser kæresten, løber en tur, spiller bold eller luger i haven. Du samler hele tiden hjerter,for alt tæller i appen.

ALLE ER MED

Er du ude af form, får du hurtigt pulsen op og hjerter i appen. Er du i topform, er det hårdere. I kan altså dyste på lige fod med kollegaer og andre teams. Alle er lige gode, og det motiverer. Også til at få nye vaner og samle flere hjerter for sin egen skyld.

IQNITER
HEARTWARE

IQNITER-appen fungerer med IQNITER puls-måler samt Apple Watch og Garmin. IQNITER puls-måleren kan leveres med eget firmalogo

Nemt overblik over dine og kollegaernes hjerter

IQNITER hjerter

Brug hjerter til at spore dit helbred. Nå 150 hjerter om ugen for at leve længe, sund livsstil og sygdomsforebyggelse.

Det siger vores brugere

"Det er super fedt at IQNITER nu kan connecte til mit Garmin ur. Så kan jeg nemt tælle hjerter på mine løbeture også."

- Thomas

”Tæl Hjerter er et super enkelt og let anvendeligt koncept til at vise, om jeg har fået tilstrækkelig motion i den forgangne uge. Der går lynhurtigt sport i at få nok hjerter – og gerne flere! Det er rigtig, rigtig sjovt og skønt med en succes for en ”ikke-sports-nørd” som mig, som bare gerne vil være sund."

- Kristiane

"Jeg bruger 'Tæl Hjerter' til at træne med min familie. På trods af den store fysiske afstand, kan vi stadigvæk hjælpe hinanden med at komme i træningstøjet og motivere hinanden. Jeg synes det er fedt, fordi man kan battle på afstand – det er med til at fastholde min motivation, når jeg hjemmetræner, at familien kigger med. Derudover er det sammenligneligt, uanset om man cykler, går, løber eller styrketræner, hvilket gør, at alle kan være med. Det er sjovt at dyste om puls, fordi det er fair at den, der yder mest, vinder."

- Pernille

"Mine aktive drenge har nogle inaktive forældre:-) Jeg har netop gået og tænkt på, hvad jeg kunne sætte i gang, som vi kan være sammen/fælles om. Der faldt Tæl Hjerter lige ned i turbanen"

- Anne Præstegaard, HR Chef, Nize Equipment.

DA
CARLSBERG
VANDT

"Det kører bare og jeg får lutter positive tilbagemeldinger om et godt, sjovt og alsidigt program på fællestræningerne. Jeg hører også, at en medarbejder har tabt over 10 kg og en anden har det bare meget bedre i sin krop og føler mere overskud. Så det er jo perfekt."

Birgitte Lund, HR-chef, Wärtsilä Lyngsø Marine

DE FÅR ALLEREDE PULSEN
OP MED IQNITER

Forskingen viser, at et stærkt hjerte er afgørende for, hvor længe vi lever raske og rørige. 80% af alle hjertekarsygdomme kan faktisk undgås, hvis vi sørger for at få pulsen op mindst 150 minutter om ugen.

JOIN THE MOVEMENT

Hør mere og få en gratis demo - Vi kontakter dig inden for 24 timer.