LIS FRA FINANCE ER LIGE LØBET...

Bliv stærkere, sundere og gladere sammen

HVORFOR INVESTERE I SUNDE MEDARBEJDERE?

Der er ganske enkelt super god økonomi i at investere i medarbejdernes sundhed. For mens de selv kan nyde godt af et større fysisk mentalt overskud i hverdagen, kan I som virksomhed mærke den økonomiske fordel ved raskere, sundere og mere produktive medarbejdere.

  +33%

  Færre sygedage

  + 10%

  Større produktivitet

  DET ER PULSEN, DER TÆLLER

  Engang talte vi skridt. I dag ved vi, at pulsen også skal op for at, vi får de virkeligt god sundhedseffekter på kort og langt sigt. WHO og Sundhedsstyrelsens anbefaling er minimum 150 minutters moderat fysisk aktivitet om ugen, eller 75 minutter med høj intensitet

  IQNITER OVERSÆTTER DIN PULS TIL HJERTER

  Du skal op på mindst 150 hjerter om ugen. Du får 1 hjerte pr. minut ved moderat puls, 2 hjerter ved høj puls – og appen holder regnskab for dig, uanset hvad du gør

  HVORDAN ER TÆL HJERTER ANDERLEDES?

  DET ER NEMT

  I behøver ikke investere i nyt træningsudstyr. I kan få mere ud af det, I har. Det eneste, I skal gøre, er at downloade IQNITER-appen og udstyre alle deltagere med den smarte IQNITER pulsmåler. Alternativt tilslutte Apple Watch eller Garmin. Så nemt er det.

  ALT TÆLLER

  Al aktivitet tæller, som får pulsen i vejret. Også når du cykler til arbejde, bokser, løfter vægte, danser natten væk,tager trappen, går til bageren, kysser kæresten, løber en tur, spiller bold eller luger i haven. Du samler hele tiden hjerter,for alt tæller i appen.

  ALLE ER MED

  Er du ude af form, får du hurtigt pulsen op og hjerter i appen. Er du i topform, er det hårdere. I kan altså dyste på lige fod med kollegaer og andre teams. Alle er lige gode, og det motiverer. Også til at få nye vaner og samle flere hjerter for sin egen skyld.

  Forskingen viser, at et stærkt hjerte er afgørende for, hvor længe vi lever raske og rørige. 80% af alle hjertekarsygdomme kan faktisk undgås, hvis vi sørger for at få pulsen op mindst 150 minutter om ugen.

  GOOD HEART GOOD LIFE

  IQNITER HEARTWARE

  IQNITER-appen fungerer med IQNITER puls-måler samt Apple Watch og Garmin. IQNITER puls-måleren kan leveres med eget firmalogo

  HVAD FÅR
  VIRKSOMHEDERNE

  HVAD FÅR
  MEDARBEJDERENE

  Nemt overblik over dine og kollegaernes hjerter

  IQNITER hjerter

  Brug hjerter til at spore dit helbred. Nå 150 hjerter om ugen for at leve længe, sund livsstil og sygdomsforebyggelse.

  Det siger vores brugere

  "Det kører bare og jeg får lutter positive tilbagemeldinger om et godt, sjovt og alsidigt program på fællestræningerne. Jeg hører også, at en medarbejder har tabt over 10 kg og en anden har det bare meget bedre i sin krop og føler mere overskud. Så det er jo perfekt."

  Birgitte Lund, HR-chef, Wärtsilä Lyngsø Marine

  DE FÅR ALLEREDE PULSEN
  OP MED IQNITER

  JOIN THE MOVEMENT

  Hør mere og få en gratis demo - Vi kontakter dig inden for 24 timer.