Tæl Hjerter i BKI

Hvorfor tælle hjerter?

De fleste ønsker at leve længere og bedre. Den bedste vej til dette er ved at være aktiv minimum 150 minutter om ugen ved moderat intensitet (kilde: WHO).  

Effekten af blot lidt motion er kæmpe stor. Et studie har vist, at hvis vi skruer tempoet op og får åndedrættet i gang i omkring to minutter nogle gange i løbet af sin dag, nedsættes risikoen for at få hjertekarsygdomme med op til 49 procent og kræft med op til 40 procent. 

Det kan være svært at vide, om du har det rette tempo/puls og hvor længe. Derfor har BKI lavet en aftale med IQNITER, der med Tæl Hjerter nemt og enkelt hjælper dig til at nå dit mål – og vi håber, at du vil være med – jo flere jo sjovere:-) 

Hvad er Tæl Hjerter?

Tæl Hjerter er baseret på din puls. Det handler dermed ikke om, hvor mange skridt du skal gå eller hvor langt du kan cykle, men at du laver det, du gør i forvejen og blot måler din aktivitet, uanset hvilken aktivitet, du laver – om det er støvsugning, en rask gåtur, padel tennis, løb, m.v.. Så alle kan være med og alle aktiviteter tæller😊 

Vi inddeler alle i nogle hold, hvor målet er, at alle på ens hold kommer op over de 150 hjerter. Du kan løbende følge med i, hvor mange hjerter du selv har nået i ugen og se, hvordan det går med dit hold ift. De andre hold. Det er meget motiverende og hjælper alle til at nå målet.  

PS: Der er ikke nogen, der kan se dit antal hjerter – det er kun dig. 

Hvordan kommer jeg med?

Udfyld tilmeldingsformularen nedenfor. Hvis du allerede har en pulsmåler eller et smart watch kan du notere dette. Hvis ikke får du en pulsmåler af BKI.

Tilmeldingsfristen er d. 12. april 2024

Hvornår starter vi?

Tæl Hjerter starter mandag den 15. april og slutter 12.5
 
Du får inden opstart en mail med praktiske informationer.
 
Har du spørgsmål så skriv endelig til os på